I denne video ser vi på moods.dk’s opsætning af deres chatbot.

Første del af videoen gennemgår de funktioner, der benyttes i chatbotten, mens anden del viser, hvordan chatbotten virker i praksis.

Udfordringerne
Størstedelen af Moods’ kundeservice foregår via e-mail i ticketsystemet ’Reamaze’.
Herigennem får moods dagligt mange kundehenvendelser.

Førhen var besvarelsen af disse en tidskrævende faktor i virksomhedens dagligdag. Ofte besvarede medarbejderne i kundeservice de samme spørgsmål igen og igen. Derudover kom der også en hel del forespørgsler via moods' facebook side. Disse krævede ekstra tid og opmærksomhed, da kundeservice separat skulle holde øje med facebook siden, og skelne mellem de mange notifikationer.

Altsammen noget, der belastede den daglige drift.

Løsningen
Ved at implementere chatbotten på moods’ facebook side og på webshoppen, er virksomhedens dagligdag lettet betydeligt. Nu besvarer chatbotten automatisk alle standardspørgsmål, og de forespørgsler, som chatbotten ikke automatisk kan besvare, sendes direkte til Reamaze som e-mail.

Simpelt, men det virker!
Chatbotten følger et helt enkelt standardflow, som for de fleste virksomheders vedkommende, vil kunne implementeres direkte. Flowet er generisk og kræver blot få tilretninger for at man som virksomhed kan få succes med sin chatbot.

Moods
Moods sælger boliginteriør, primært via deres webshop, men har også en fysisk butik i
Nærum. Virksomheden har eksisteret siden 2005. Deres webshop kan ses her: https://www.moods.dk/ og deres chatbot kan besøges her: https://m.me/moods.dk